Aluminijumski komarnici

Komarnici su mrežice za zaštitu od nepoželjnih insekata, a može se jednostavno montirati na prozore, vrata i krovne prozore. Mrežica je napravljena od fiberglasa i time se postiže otpornost na sve vremenske prilike.

komarnik

Komarnici mogu biti izrađeni u različitim oblicima i dimenzijama u zavisnosti od otvora za koje su namijenjeni. Komarnici su ekonomična, trajna i ekološki prihvatljivija zaštita od komaraca i ostalih insekata.Komarnici se montiraju tako da ne narušavaju spoljnji izgled prozora, a na raspolaganju je i široki spektar boja.

Komarnici po načinu montaže i otvaranja mogu biti fiksni, klizni i roklo. Komarnike zahvaljujući jednostanoj montaži i demontaži možete po potrebi vrlo lako ukloniti. Kao tako predstavljaju idealno rješenje za sve vrste stambeno-poslovnih objekata.

Fiksni i klizni komarnici su veoma jednostavno i cijenovno pristupačno rješenje vaših problema sa insektima , a pogotovo tokom ljetnjih mjeseci kada bez bojazni možete sirom otvoriti vaše prozore. Okvir komarnika je izrađen od aluminijuma, a mrežica od fiberglasa.

Rolo komarnici su po načinu otvaranja slični roletnama i namotavaju se u svoju za to predviđenu kutiju. Mrežica je izrađena od fiberglasa i prolaze kroz vođice sa specijalnim četkicama koje sprječavaju bilo kakvo oštećenje ili kidanje mrežice.

Travel Turne Tranzito