Giovanni trade

o-nama

"SAMOSTALNA ZANATSKA RADNJA KLJUČ" je osnovana 1984 godine kao zanatska radnja za proizvodnju ključeva i od tog vremena datiraju naši prvi uspjesi i ambicije da naša firma proširi svoj asortiman usluga i prvenstveno postane simbol kvaliteta. Godine 1991 naša firma se registruje kao privatno preduzeće PP "GIOVANNI TRADE", a kasnije se zakonom o privatnim društvima preregistruje u Društvo sa ograničenom odgovornošću "GIOVANNI TRADE d.o.o."

Vremenom smo prerasli u jednu od najvećih privatnih fabrika za proizvodnju aluminijumske bravarije na teritoriji Crne Gore. Danas je to samo jedan dio našeg sistema, koji je ne samo u Ulcinju već i mnogo šire donio inovativnost i značajan iskorak od svega do sada viđenog.

Takođe u okviru naše grupacije držimo proizvodnju mobilnih kućica, a u našoj turističkoj ponudi izdvajamo kamp i plažu Copacabana koji su već međunarodno prepoznati kao jedna od najboljih destinacija za odmor u ovom dijelu Jadrana.

Razvoj temeljimo na slobodi mišljenja, inovativnosti i kreativnosti, te njegovanju timskog duha i prijateljstva među zaposlenicima kao glavnom pokretaču našeg uspjeha.

Travel Turne Tranzito